RAMEN

EN DEUREN

om dagelijks van te genieten

Neven ramen en deuren

Wij zijn een modern bedrijf met ervaring voor zowel particulieren als professionelen

Wij hebben geen talrijke verkopers of een showroom op een A-locatie, maar mede door onze partnerships met grote merken kunnen wij onze producten aan eerlijke prijzen aanbieden.

Jonatan Neven – Zaakvoerder

Ramen

Aluminium - PVC - Steellook - Hout

Deuren

Aluminium - PVC - Hout

Zonwering

Rolluiken - Screens

Terrasoverkappingen

Lamellen terrasoverkappingen

Nieuws en tips

Wij delen onze tips met plezier

 Inspiratie, advies, de laatste ontwikkelingen en antwoord op uw vragen. 

Lees er alles over in onze blogs.

Wij helpen u graag!

Hoe ramen en deuren offertes vergelijken

Hoe vergelijk je offertes van je ramen, deuren en buitenschrijnwerk?  Hoe vergelijk je offertes en waarop moet je absoluut letten om onaangename verrassingen te vermijden? We lijsten de belangrijkste aandachtspunten...

Lees verder

Laat je inspireren !

Vraag gratis een offerte aan

Wil je een afspraak in onze showroom, bij je thuis of via videochat voor vrijblijvende informatie?

Maak hieronder rechtstreeks een afspraak en we gaan voor jou aan de slag!

Hoe maken wij het verschil voor jou?

Wij beperken ons niet enkel tot de levering en plaatsing van ramen en deuren in Limburg of Vlaams-Brabant, maar besteden heel veel aandacht aan de service. De kwaliteit van onze producten zit dus ook in onze dienstverlening en dat merken onze klanten

De bouwsector in het algemeen heeft vaak terecht een slecht imago op vlak van communicatie en opvolging. Neven ramen en deuren gaat hier tegenin. Zo streven wij naar een vlotte en eerlijke samenwerking met een goede opvolging en communicatie zodat u een samenwerking voor uw ramen en deuren kan aangaan zonder zorgen. Door extra energie te stoppen in het naleven van onze afspraken vermijden we talloze tijdverslindende telefoongesprekken of overbodig e-mailverkeer. Zo blijven we efficiënt en kunnen we een uitstekende service aanbieden.

Daarnaast bent u bij ons absoluut geen dossiernummer. Wij hebben oprechte aandacht voor onze klanten. Dat begint al bij het persoonlijk contact tijdens de opmeting en de daaropvolgende ontvangst in onze showroom. Kortom, we verrassen onze klanten regelmatig met oplossingen waar ze zelf nooit aan zouden hebben gedacht. Vanaf de allereerste kennismaking nemen we de klanten bij de hand. Dat geeft een goed gevoel. De aanpak, de uitvoering én de nazorg van de werkzaamheden moeten tot in de puntjes geregeld zijn. Duidelijke afspraken, daar moeten klanten op kunnen vertrouwen ! 

Klanten aan het woord

Door de vele uren werk die wij in onze klanten en producten investeren zijn wij trots op het resultaat. Daardoor klinken we soms niet helemaal objectief. Gelukkig hoeft u niet alleen op ons woord af te gaan. Klanten geven geregeld hun eerlijke mening over hun project.  

5/5
Wij hebben onze ramen en deuren laten vervangen en zijn heel tevreden. De zaakvoerder is vriendelijk en laat alles proper achter als de werken gedaan zijn. Goede prijs, kwaliteit en service. Wij zijn tevreden klanten, waardoor dank Jonatan.


ramen-en-deuren-limburg-renovatie
Sarah en Hans
4.5/5
Wij hebben ondertussen ons eerste deel van de renovatie achter de rug en zijn heel content van de nieuwe ramen en deuren van de voorgevel. Ook voor de achtergevel zijn we van plan om met deze firma samen te werken. Goede opvolging en super communicatie! We kijken uit naar onze achtergevel. Alvast bedankt!!
Ramen en deuren
Stephanie en Michael
4.5/5
Dit bedrijf is een aanrader. Prima opvolging en service. We hebben onze aluminium ramen en houten voordeur laten plaatsen, helemaal niks op aan te merken. Alles heel netjes afgewerkt. Steeds telefonisch bereikbaar en hele fijne opvolging van ons project met hele goede communicatie!

ramen en deuren
Veronique en Peter
5/5
We zijn super tevreden over de persoonlijke aanpak van Jonatan. Dit zorgt voor een zeer aangenaam contact en maakt ook dat je helemaal geen nummer bent. Hij dacht ook écht mee voor het mooiste resultaat voor onze woning. Prijs/kwaliteit helemaal top! Wij zijn hier ook terechtgekomen door positieve mond aan mond-reclame. Dus dat zegt genoeg :).
Veronique en Peter

Let’s get social

Contact

NEVEN  ramen en deuren

Paalsesteenweg 266/4

3583 Paal (Beringen)

info@nevenramen.be

011/75.29.33

Openingsuren

Maandag: 10.00 u – 17.00 u

Dinsdag: Op afspraak

Woensdag: 10.00 u – 17.00 u 

Donderdag: Op afspraak

Vrijdag: Op afspraak

Zaterdag: 10.00 – 15.00 u 

Vacatures

Plaatsers ramen en deuren

Over ons

Over ons

Onze werkwijze

Onze showroom

Contact

Neven ramen en deuren

Paalsesteenweg 266/4

Paal (Beringen)

Ramen

Deuren

Schuiframen

Realisaties

Screens

Rolluiken

Terrasoverkappingen

Over ons

Over ons

Onze werkwijze

Onze showroom

Vacatures

Over ons

Onze werkwijze

Onze showroom

Contact

Over ons

Onze werkwijze

Onze showroom